Ром нюз в тръс

Гешев и Волгин в интимна седянка по БНР

ПАРАДОКС:

Главният прокурор ГешеФТ обяснява как държавата не работи и как политиците са лъжци, които те гледат в очите и те мамят, защото са без морал и принципи, а той не е такъв и затова няма политически амбиции ( само политически поръчки може би, знам ли?!).

МЕРЗОСТ:

Същият той, който преписа цялата битова престъпност на хората от ромския етнос още с встъпването си, в началото на 2020г., сега обяснява как държавата ползва тези хора само по време на избори и отново типично по гешевтски "сее страхове" като нарича ромските квартали "бомба със закъснител" ( иначе блажко му беше като преди ден яде баклавите в Столипиново - партийни аги на ДъПъСъ го посрещнаха с шербет и салтанати, ама е хубаво да се знае кой го посрешКа, кой го изпрашКа - взаимовръзки, само предполагам).

АБСУРД:

Всичко това се случва в ефира на БНР, но като се знае на какви мекерета се дава ефир в националните ТВ-та, това съвсем не е абсурд.
Волгин - Петър Петров Геориев, като че ли това име е достъчно.
Волгин и Гешев - съчетание с бухалки от дълбоко проникване, орални анаболи с къдрави стероиди за лекуване на унищожени тестостеронни връзки с техните носители и кърваво червен фетиш за назидние на непослушните (мен ми бие малко на порно, ама нека да му викаме абсурд за по-културно).